"Ситуація з COVID-19 залишається неблагополучною": у Рівненській ОДА радять не розслаблятися

Фото - Рівненська ОДА

Наразі у Рівненській області на коронавірус хворіють трохи менше 2 тисяч осіб. Це один з найнижчих показників за пів року. Менше хворіють нині лише у Херсонській та Луганській областях.

Однак у Рівненській ОДА переконують, що розслаблятися зарано, адже впродовж останніх діб спостерігається невелике зростання кількості хворих.

- Не зважаючи на триразове зменшення захворюваності порівнянно з груднем, ми рахуємо, що ситуація залишається неблагополучною. Тому що сьогоднішнішня цифра у 163 хворих, і у попередні дні, не є сталою і починає зростати, - зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Чиновник ніяк не прокоментував можливість послаблення карантину на Рівненщині. Раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що області знову поділять на "червону", "помаранчеву", "жовту" та "зелену" в залежності від рівня захворюваності.

До слова, одна з найгірших епідситуацій зараз спостерігається на Прикарпатті. Лише за минулу добу там виявили 433 хворих. Схожа ситуація на Львівщині.

Читайте також