Скільки рівнян підписали декларацію із лікарем?

Фото - Фейсбук

Більше 51 тисячі населення заключили декларацію на медичне обслуговування в центрах ПМСД міста Рівне

Станом на 9:00 31.05.2018 51078 осіб обрали свого лікаря в Центрах ПМСД міста Рівного. Серед цієї кількості 64,3 % дорослого населення та 35,7 обрали лікаря первинки для надання медичної допомоги дітям.

Серед населення старше 18 років по підписанню декларацій лідирує вікова категорія 40-64 роки, це 13774 особи, що підписали декларацію з лікарями. Відсоток цієї вікової категорії від всієї кількості підписаних декларацій серед дорослого населення становить 42,0%. На другому місці вікова категорія 18-39 років - 31,2%, та на третьому особи понад 65 років - 26,8%.

Серед дитячого населення (0-17 років) активніше обирають лікаря батьки дітей вікової категорії 6-17 років. Кількість заключених декларацій на медичне обслуговування серед цієї вікової категорії складає 10582, що становить 58,0% серед населення 0-17 років, які уже обрали собі лікаря. 42,0% складають підписані декларації на медичне обслуговування дітей до 5 років (від усієї кількості заключених декларацій населення 0-17 років).

МОНІТОРИНГ ПІДПИСАНИХ ДЕКЛАРАЦІЙ В ЦПМСД СТАНОМ НА 9:00 31.05.2018Р.
Лідером по підписанню декларацій в комунальних закладах міста Рівного є Центр ПМСД "Центральний", що по вулиці Драгоманова, 7. Лікарів первинки саме цього центру обрали 20347 осіб.

На другому місці ЦПМСД "Ювілейний" (вул.Макарова, 3) з лікарями якого заключили декларацію 17900 осіб.

На третьому місці ЦПМСД "Північний" (вул.Фабрична, 10) - 12831 особа.

На медичне обслуговування дитячого населення найбільша кількість осіб брали лікаря в центрі ПМСД "Ювілейному" - 7598. За ним ЦПМСД "Північний" - 6722 та для обслуговування дітей заключили декларацію з лікарями ЦПМСД "Центрального" - 3937 осіб.

ПЕРЕЛІК ЛІКАРІВ ПЕРВИННОГО РІВНЯ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ В ЦПМСД МІСТА
На сайті "Електронна охорона здоров"я Рівне" створено реєстр лікарів центрів первинної медико-санітарної допомоги міста. Перейдіть за посиланням та в рубриці "Лікарі міста Рівне" по фільтрах оберіть заклад охорони здоров"я, рівень надання меддопомоги "первинний" та за типом лікарів: "лікар для дорослого", "лікар для всієї сім"ї" чи "лікар для дитини" https://goo.gl/zTKygy .

Інформацію про лікаря також можна отримати в реєстратурі Центрів ПМСД.

ДЕ МОЖНА ПІДПИСАТИ ДЕКЛАРАЦІЮ В ЦЕНТРАХ ПМСД МІСТА РІВНОГО
В Центрах ПМСД міста Рівне облаштовані спеціальні місця для підписання декларацій з пацієнтами та визначені уповноважені особи по внесенню інформації в електронну систему охорони здоров"я. Інформаційні матеріали про кабінети чи окремо облаштовані місця для підписання декларацій в ЦПМСД розміщені при вході в заклад охорони здоров"я, біля реєстратури, на поверхах та біля самих кабінетів де відбувається заключення декларацій.

Також отримати інформацію де і коли триває підписання декларацій в ЦПМСД міста Ви може на сайті "Електронна охорона здоров"я Рівне" або звернувшись в реєстратуру Центру ПМСД міста.

Читайте також