Скільки школярі Рівного витратять на випускний-2018?

Фото - відкриті джерела

Вже завтра, 23 червня, у Рівному учні 11 класів відзначатимуть Випускний вечір. Святкова хода випускників розпочинається о 18:00, а після цього у Рівному відбудеться "батьківський флешмоб".

Напередодні випускного вечора журналісти порталу "Рівне Медіа" вирішили з'ясувати, скільки доведеться витратити на підготовку до свята.

Дівчатам, аби підготуватися до випускного, потрібно витратити чи не в рази більше, аніж хлопцям. Адже окрім одягу та взуття, випускниці оплачують макіяж, зачіску та манікюр, а також користуються послугами нарощення вій, педикюру, фарбування брів. 

У святковий день візажисти просять за свою роботу від 300 до 700 грн, в залежності від майстра та косметики.

Зачіска випускницям теж обійдеться не дешево - 300-700 грн.

За манікюр майстри візьмуть від 200 до 400 грн.

Одним із головних атрибутів випускного вечора лишається сукня. Звісно, кожна дівчина бажає бути найкращою, вдало підібравши образ. Так-от, сукні цьогоріч вартують від 2500 до 6000 грн. Звісно, на ціну вливає фасон, довжина, матеріал тощо. Випускниці ж купують не ті сукні, що дешевші, а ті, що їм пасують.

Фото - відкриті джерела

Взуття ж придбати можна від 800 до 2000 гривень. Юні принцеси надають перевагу високим підборам та босоніжкам.

Фото - відкриті джерела

А ось на чоловіче взуття ціни не менше 700 гривень. Також хлопцям за сорочку доведеться заплатити від 400 до 800 гривень. До неї можна ще підібрати краватку або ж «метелик» - ще +100-200. Костюми - від 1800 до 4 тисяч.

Фото - відкриті джерела

Прикраси, в залежності від того, які ви купуватимете, коштуватимуть від 200 до 800 гривень. Все ще не вийшли з моди і діадеми. Не менш важливим елементом випускного вечора є й святковий бенкет. У закладах Рівного ціни на бенкетне меню дуже різняться. Багато залежить від інтер'єру, обслуговування та власне самих страв. Отож, не менше 700 гривень. Ну звісно, куди ж випускний вечір без фотографа та відеографа – від 3 тисяч.

Фото - відкриті джерела

Отже, дівчатам випускний обійдеться від 5 до 12 тисяч, а хлопцям - від 3700 до 5700 грн. Звісно, до цього ми не додавали фотографа, ведучого та інших нюансів. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чим дивуватимуть випускники у Рівному?

Олеся Боровець

Ірина Величко

Читайте також