Смертельна ДТП на Рівненщині за участю 3 легковиків і фури: з`явилися нові подробиці (ФОТО+ВІДЕО)

Учора, у четвер, 5 березня, близько пів на 20 годину на Рівненщині на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» неподалік села Олександрія Рівненського району трапилась смертельна ДТП. Про це портал "Рівне Медіа" вже повідомляв раніше: На Рівненщині - смертельна ДТП: зіткнулося 4 автомобілі, а винуватець втік. На місці події працювали рятувальники, поліцейські та медики.

Відомо, що там зіткнулося два легковика - «Daewoo Lanos» і «Volkswagen Bora», мікроавтобус «Mercedes-Benz Vito» та вантажівка «Daf». Нині ж у поліції повідомили нові подробиці та обставини цієї аварії. 

З'ясувалося, що ДТП спричинив не водій "Фольксвагена", як зазначалося раніше, а 36-річний водій "Деу" - мешканець Сарн: він з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з бусом, за кермом якого перебував 19-річний хлопець з Рівного. Після удару в обидва автомобілі на додачу врізалася фура, яка їхала позаду буса і за інерцією не встигла вчасно загальмувати. В цей момент повз проїжджав легковик "Фольксваген", який, аби уникнути зіткнення з вантажівкою, виїхав на узбіччя дороги, де врізався в придорожні дерева.

Внаслідок ДТП винуватець ДТП - водій «Daewoo Lanos» отримав травми, несумісні з життям, і загинув одразу на місці. Також в аварії травмувалося ще троє осіб: водій та два пасажири мукроавтобуса. Зокрема, у керманича медики діагностували політравму і травматичний шок, у 16-річного пасажира, мешканця Костополя - закритий перелом стегна та гомілки, а у 17-річного пасажира, також мешканця Костополя - забій грудної клітки та живота. Їх усіх госпіталізували до лікарні.

До слова, водій вантажівки не постраждав, а ось водій «Volkswagen Bora» після зіткнення з деревами залишив своє авто і втік з місця ДТП. Наразі його розшукують правоохоронці, повідомляють у відділі комункації поліції Рівненської області.

Крім цього, на місці аварії працювали рятувальники, які, аби уникнути ймовірного займання автівок, зняли клеми з акумуляторів та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Нижче - відео ліквідації наслідків ДТП бійцями ДСНС області:

Читайте також