Сьогодні рівнян запрошують на відкриття виставки Наталі Брічук «Пошук»

Сьогодні о 17:00 год. у клубному кафе галереї європейського живопису «Євро-Арт» відкривається виставка Наталі Брічук «Пошук»

Персональна виставка Наталі Брічук “ПОШУК” продовжує широкомасштабний проект нашої галереї - «Євро-Арт» для талановитих». Кожний новий учасник проекту разом із своїми роботами немов би виставляє і часточку себе. Тому не дивно, що і атмосфера кожної нової виставки різна.

Наталя Брічук народилася 9 січня 1998 року у Рівному. Нині вона студентка 3 курсу Рівненського державного гуманітарного університету, де опановує декоративно-прикладне мистецтво за спеціальністю «Кераміка».

Мистецтво взагалі, а живопис зокрема, займають величезне місце у житті художниці. Вона розповідає про неодноразові свої спроби почати писати картини, утім лише останніх три роки довели, що це справа її життя.

Сьогодні художниця активно експериментує, створюючи роботи в різноманітних стилях та техніках. Наталя каже, що її «картини народжуються завдяки настроям. Роботу можна почати випадково, але потім вона починає захоплювати, диктувати свої умови, закони».

Експозиція налічує 24 роботи, виконаних на полотні та ДВП в техніці олійного живопису, 8 – графіки та 20 авторських листівок.

«Багато з моїх робіт - графічні. У живописі можна все, а от графіка дуже трепетно, ретельно ставиться до ритму, до силуету...», - розповідає Наталя.

Довіртеся своїм очам і серцям, а не професійним критикам. Бо ж відомо, що багато писати про художника і його картини не варто, їх варто роздивлятися і робити власні висновки.

Виставка триватиме до 8 квітня 2018 року

Читайте також