Сьогодні у Рівному презентують колекцію унікальних історій про Туреччину

Книгарня «Є» та видавництво «Човен» запрошують на презентацію книжки Світлани Ославської «Півмісяць, хрест і павич. Подорожі до Месопотамії». Захід відбудеться 16 жовтня. Початок – о 18:30. Модератор – Ігор Балинський.

«Півмісяць, хрест і павич. Подорожі до Месопотамії» — колекція унікальних історій про Туреччину, якої ми не знаємо, але яка від того не є менш цікавою та вартою уваги.

Світлана Ославська написала книжку про іншу Туреччину – ту, що починається за межами курортів і традиційних туристичних напрямків. У цих репортажах ви зустрінете тих, хто не вписується в картину «правильних» турецьких громадян: християн, єзидів, сирійців, біженців, «терористів». Водночас ці тексти показують ширшу картину суспільного й політичного життя Туреччини останніх п’яти років. Є тут і перетини з Україною – сподівані й не дуже.

Світлана Ославська – українська незалежна журналістка, репортерка, дослідниця культури. Народилася в Сєвєродонецьку на Луганщині, вивчала культурологію у Харкові та Києві. Живе в Івано-Франківську, але частіше – в дорозі. Пише про людей. Авторка репортажів з Туреччини, Ірану, Греції, Польщі, Молдови та України.

Вхід вільний

Подія у ФБ: https://www.facebook.com/events/378984542979460/ 

Читайте також