Сьогодні у Рівному пройде ярмарка вакансій

фото ілюстративне

24 травня 2018 року об 11 годині в Рівненському міському центрі зайнятості за адресою м.Рівне, вул.Кавказька, 4, розпочнеться Форум професійних майстрів «Живи і працюй в Україні!».

У програмі заплановані: презентація «Домова служба – площадка розвитку професійних майстрів», презентація ТОВ «Фольмагаут-Полімін», презентація ТОВ «Равпексбуд», представлення сучасних будівельних сумішей, ярмарок вакансій за професіями будівельної сфери - муляр, маляр, штукатур, опоряджувальник будівельний.

У Форумі братимуть участь зайняте та незайняте населення, роботодавці,  керівники та фахівці служби зайнятості, Рівненського РЦПТО ДСЗ.

Під час заходу відбуватиметься спілкування та обмін досвідом, майстер-клас із застосування будівельних сумішей. На ярмарку вакансій буде можливість особисто зустрітися з представниками роботодавців краю. Фахівці служби зайнятості будуть надавати консультації, допомагатимуть охочим складати резюме та інше. Шукачі роботи зможуть скористатися базою вакансій служби зайнятості області та усієї України.

Читайте також