Сьогодні відбудеться засідання бюджетної комісії: що розглядатимуть?

8 листопада 2017 року о 12-00, в 410 каб. (вул.Соборна, 12А) відбудеться засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю (голова постійної комісії О. Карпяк).

1. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін до Регламенту Рівненської міської ради сьомого скликання, затвердженого Рівненської міської ради від 23 травня 2016 року № 786” (С. Паладійчук)
2. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження “Кодексу етики депутатів Рівненської міської ради” (С. Паладійчук)
3. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 06.07.2017 № 2991 “Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2017 рік (Стосується Управління охорони здоров’я) (В. Іськів)
4. Про розгляд проектів рішень Рівненської міської ради: Про надання матеріальної допомоги на лікування громадянам. (Перелік додається) (В. Іськів)
5. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 06.07.2017 № 2991 “Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2017 рік (Стосується ЦНАПу) (Ю. Шигорева)
6. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 06.07.2017 № 2991 “Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2017 рік (Стосується Управління освіти) (В. Харковець)
7. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 06.07.2017 № 2991 “Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2017 рік (Стосується Управління комунальною власністю) (Н. Поліщук)
8. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін до структури Рівненської міської ради та її виконавчих органів”(В. Самчук)
9. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження Міської програми розвитку інформаційного простору 2018 рік” (М. Прокопчук)
10. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження Положення про Управління праці та соціального захисту населення Виконавчого комітету Рівненської міської ради в новій редакції” (В. Мельник)
11. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про надання Комунальному Рівненському шляхово-експлуатаційному управлінню автомобільних доріг дозволу на укладання договорів з Публічним акціонерним товариством “УкрСиббанк” (Я. Сахнюк, В. Климук)
12. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про надання згоди на передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області новозбудованих зовнішніх водопровідних та каналізаційних мереж кварталу малоповерхової житлової забудови на вул. Данила Галицького у м. Рівному” (С. Кушнір)
13. Про погодження договорів суперфіцію (С. Кушнір)
14. Звіт УЖКГ щодо поданої інформації, яка стосується невикористаних коштів у 2017 році, які плануються перенести на 2018 рік:
· С. Кушнір — начальник Управління капітального будівництва.
· Я. Сахнюк - начальник Управління комунальною власністю;

 

Читайте також