Сотня студентів і викладачів НУВГП взяли участь у велопробізі в Рівному (ФОТО)

Незабаром кінець вересня, а це означає, що в Національному університеті водного господарства та природокористування уже відбувся традиційний Четвертий загальноуніверситетський велопробіг!

Цієї неділі близько 100 студентів, викладачів та пересічних рівнян взяли участь у велопроїзді вулицями нашого міста. Завдяки патрульній поліції та медичній службі велосипедисти мали змогу безпечно та без зупинок поїздити центральними вулицями міста. Мета заходу – популяризація здорового способу життя та велоспорту. Традиційно, старт велопробігу був біля першого корпусу НУВГП. Тут усі учасники мали змогу зробити пам’ятне фото, зареєструватися, отримати свій номер, а також перед стартом перевірити свої життєві показники – пульс, тиск тощо, аби знати чи можна їм брати участь у їзді вулицями міста. Маршрут довжиною майже 7 км проходив вулицями Соборна, Кн. Володимира, М. Грушевського, Київська, Кн. Ольги, О. Новака, М. Карнаухова і фінішував не менш таки традиційно на стадіоні «Водник».

Під час пробігу не було мети їхати швидко чи приїхати першим, а ось уже після фінішу усі охочі брали участь у змаганнях, і це було цікаво та видовищно. Тож після спільного фото та відомої у Рівному «Велокави» розпочалися заїзди на 100 м, слалом, змагання на баланс тощо. Для любителів змагань відмінних від велоспорту також було чим зайнятися, адже ми передбачили також гирьовий спорт та перетягування линви. Кожен переможець змагань отримав пам’ятні подарунки від нашого університету.

Вже наступного року ми плануємо підійти до П’ятого загальноуніверситетського велопробігу з нової сторони, тож дочекайтесь та приїжджайте. Ну і головне: будьте здоровими та спортивними!

Більше фото тут.

Віталій Прокопець,
відділ зв’язків з громадськістю НУВГП

Читайте також