Союзи яких знаків зодіаку приречені на фінансове благополуччя

Фото - ілюстративне

Сузір'я наділяють кожного з нас унікальним набором якостей. З їх допомогою можна досягти будь-яких висот, якщо тільки правильно докласти зусиль. А якщо до того ж вдасться створити союз з партнером відповідного знака зодіаку, то синергія зусиль двох обов'язково принесе благополуччя. Про те, які зодіакальні пари приречені на фінансовий успіх, більш докладно далі.

Овен + Близнюки

Ці знаки домагаються багато чого і поодинці. Однак колосальний результат чекає їх лише в парі. Вогняному Овну часто не вистачає прагматичності і кмітливості. Він готовий трощити будь-які перешкоди, підкорювати найвищі вершини. Але все це може бути марним, якщо Овен не бачить кінцевої мети. Він дивиться лише на кілька кроків вперед. Близнюки ж бачать набагато далі: представники повітря можуть прокласти маршрут "крізь роки". Ось тільки для втілення своїх амбіцій в життя їм не вистачає енергії ... Тієї самої, яку може запропонувати їм Овен. Тому союз цих двох є ідеальним. Вони доповнюють один одного як пазли: повітря живить вогонь так, що іскра не гасне. А енергія грошей вільно проходить в кишені. Матеріальне благополуччя можна вважати ідеєю фікс для Близнюків. Овен ж із задоволенням виконає будь-який каприз свого "кисню". Оскільки після зустрічі з чарівними близнюками - він вже просто жити без них не може ...

Телець + Козеріг

Божевільний союз в плані грошей. Обидва знаки є пропаленими матеріалістами. Якщо завзятий Телець за щось береться, то його вже ніщо не зупинить. Він краще за всіх вміє розпоряджатися грошима, інвестувати в перспективні сфери. Козерогові часто не вистачає фінансової жилки свого побратима по земній стихії. Це знак здатний працювати роками, формувати репутацію. Але лише вміла рука Тельця може принести йому мільйони, оскільки власними накопиченнями Козеріг не вміє розпоряджатися. У свою чергу Телець потребує плану дій. Представнику найсильнішого знака Зодіаку потрібна стабільність і ясність. Тільки після відмашки досвідченого стратега Козерога він наважується діяти. Ці хлопці можуть стати новими Рокфеллерами. Все, що їм потрібно - це знайти один одного.

Рак + Діва

Тут з'єднання не тільки темпераментів, а й душ в цілому. Сентиментальні Раки головною метою свого життя бачать затишне сімейне вогнище. Вони вміло роблять накопичення, обережно ставляться до покупок, вкладаються тільки в ґрунтовні речі (нерухомість, ділянка землі, права на власність і т.д.). Діви ж мають чисту ангельську душу, і шукають вірного партнера. При цьому раціональне мислення знака дозволяє йому спокійно розраховувати на безбідне існування. Однак зустріч з відданим Раком миттєво збільшує потенціал Діви до накопичення капіталу. Замість тисяч з'являються мільйони, замість мільйонів - мільярди. Найбільше представництво в світовому середовищі доларових магнатів займають саме Діви. Для різкого злету їм необхідні лише Раки.

Лев + Терези

Леви є авторитетними управлінцями. Їх золотий колір служить відмінною принадою для грошей. Вони впевнено беруть відповідальність на себе, гідно розпоряджаються колосальними сумами. Леви звикли жити в розкоші, і ні в чому собі не відмовляти. Вони сповідують принцип гедонізму. Ваги далекі від думок про фінансову могутність, однак жити красиво теж люблять. Це естети Зодіаку, гурмани смачного життя. Тому прагнення Левів забезпечити сім'ю всім найкращим, безумовно, привертає Терезів. Вони знаходять свою опору і споріднену душу в царських кішках. Їм разом добре - стихія повітря підтримує вічний вогонь. Це найбільш гармонійна пара з усіх можливих комбінацій. Коли вони знаходять один одного - в будинку настає матеріальне благополуччя. Додатковим фактором щастя цієї пари є поступливість Терезів: вони спокійно приймають провідну роль Львів, і не претендують на верховенство. Кращого варіанту для побудови міцного союзу просто не існує.

Скорпіон + Риби

Зі Скорпіоном вкрай важко ужитися. Це глибоко емоційний і, в той же час, розважливий знак. Він знає свої можливості, і ще більше розуміє чужі. Йому подобається маніпулювати, грати людьми. Але також йому імпонує і управління фінансами. Там де гроші, там - сила, і все та ж влада над людьми. Однак з меркантильними Дівами і Козерогами йому іноді стає нудно, незважаючи на загальне тяжіння. Азарт і бажання активно діяти Скорпіону можуть надати лише Риби. Ці гнучкі представники спорідненої водної стихії легко підлаштовуються під потреби більш потужного знака. Погоджуються на його тотальне верховенство, відходять на другий план. Однак роблять це лише за однієї умови. Що за внутрішній світ пари відповідають тільки вони. Риби не потерплять зради або лукавства Скорпіонів, розрахуються з кривдником відразу. При цьому спритно підуть від можливої ??помсти. Знаючи про це, Скорпіони рідко наважуються на підступні дії. Їх влаштовує те, що вони знайшли найкрасивіших представників людства, і заради них готові на будь-які звершення. Зокрема, на фінансові безумства. Заради контролю над золотими резервами, Скорпіони запросто можуть зайняти президентське крісло. Вони завжди повинні бути нагорі, тоді як Рибки воліють плавати в глибині.

Стрілець + Водолій

Вогонь і повітря, жага пригод і дружнє плече. Це ідеальний союз в усіх відношеннях. Стрільця хлібом не годуй, тільки дай можливість зірватися в якусь подорож. А Водоліям потрібен вірний друг. Він не стільки для піднесеної любові, скільки для практичного партнерства. Тому думки про гроші вселяє Стрільця саме він. Власне, це і стає причиною їх спільних поїздок у далекі далі. Пошук золота, кращого місця для життя, раю на Землі. Стрільці ж народжені для підкорення амбітних цілей. Вони бачать далі за всіх, і прокладають найкращі маршрути. Коли обидва знака дивляться в одному напрямку, їх зоряна карма зливається в одну. Синергія душ відкриває доступ до будь-яких земних ресурсів: все, що тільки душа забажає, може зустрітися на їх шляху. Єдиним недоліком цієї пари є кочовий спосіб життя. Тому грошові кошти вони вважають за краще накопичувати не у вигляді відчутних предметів, але в банківських паперах.

Читайте також