Співачка з Рівного на шоу "Голос країни" підкорила Джамалу

Щойно у популярному телевізійному співочому шоу "Голос країни-8" на каналі "1+1" підкорювати сцену вийшла рівнянка Софія Кіструга.

Дівчина навчається у Львівському національному університеті ім. Івана Франка на факультеті журналістики. Раніше Софія була учасницею популярного львівського girls-бенду "Mirami", але пішла звідти, бо їй не був до душі образ легковажної співачки, і вона не хотіла більше, за її словами, "співати у трусах". Наразі почала писати музику і прагне виконувати серйозні пісні.

На сцені шоу "Голос країни" Софія виконала пісню Тіни Кароль "Не дощ". Її чуттєвий спів зумів підкорити серце Джамали, яка і повернулася до дівчини.

До слова, Софія зайняла передостаннє місце у команді Джа.

Тож тепер вболіватимемо за рівнянку вже у наступному етапі шоу - "Бої".

Наразі ж триває перший етап шоу - "Вибір наосліп", де тренери, не бачачи співаків, роблять свій вибір - обертатися до учасника чи ні. Якщо тренер повертається, це означає, що він обирає його і хоче бачити у своїй команді. До слова, цей етап є найбільш непередбачуваним та емоційним.

Нагадаємо, що «Голос країни» — це телевізійне співоче талант-шоу, головною відмінністю якого є те, що участь у шоу забезпечують насамперед вокальні здібності та талант; а зовнішність і вік учасників мають вторинне значення.

Читайте також