Співпрацею із містом Рівне зацікавилась Латвійська Республіка

Учора керівництво міста Рівного зустрілось із офіційною делегацією у складі Надзвичайного та Повноважного Посла Латвії в Україні пана Юріса Пойканса, представника Латвійського агентства інвестицій та розвитку в Україні Айнарса Межуліса, аташе з питань оборони Ерікса Нагліса та третього секретаря Посольства Латвії в Україні Едвінса Северса. Це їх перший візит до Рівного.

За словами учасників зустрічі, делегація Латвійської Республіки зацікавлена у співпраці з нашим містом, оскільки вбачають у цьому чимало переваг. Зокрема, це стосується обміну студентами, авіасполучення та ІТ-напряму. 

До того ж, Міжнародний аеропорт «Рівне» готовий приймати вантажні перевезення.

"Найбільш приємно, що цей візит наповнений конкретикою. Йшлося насамперед про інвестиції, про можливість організації спільного виробництва, про те, яке місце може зайняти Рівне в економічній співпраці двох країн", - зазначив з цього приводу секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

Надзвичайний та Повноважний Посол Латвії в Україні пан Юріс Пойканс зазначив, що зацікавлений у співпраці з Рівненською міською територіальною громадою.

"Рівне – цікаве для нас місто. Є чимало напрямків у яких ми можемо тісно співпрацювати, ділитися досвідом та розвивати наші громади", - зазначив Надзвичайний та Повноважний Посол Латвії в Україні пан Юріс Пойканс.

Фото Рівненської міської ради. 

Читайте також