Справу Бузинарського-молодшого, який вчинив ДТП у Рівному, закрили

Андрій Бузинарський сьогодні отримав постанову Рівненського міського суду про закриття справи щодо ДТП, яке сталося за його участі 11 серпня на перехресті вулиць Кобзарської та Грушевського, повідомляє UA: Рівне.

Як повідомив його адвокат Володимир Сокаль, спершу стосовно Андрія Бузинарського було відкрито кримінальне провадження, яке було закрито 31-го серпня, оскільки для потерпілої у ДТП все минулося "легкими тілесними ушкодженнями".

Нагадаємо, ДТП за участю Андрія Бузинарського сталась у Рівному 11-го серпня цього року на перехресті вулиць Кобзарська-Грушевського. Кермуючи автомобілем "Шкода", він протаранив "Дачію-Логан", у якій їхало двоє людей. Пасажирці надали медичну допомогу та з діагнозом "легкі тілесні ушкодження" відпустили додому. Драгер показав 2.14 проміле алкоголю в крові Андрія Бузинарського. На нього було складено два протоколи: за скоєння аварії та кермування у нетверезому стані. За другим Андрія Бузинарського суд першої інстанції визнав винним, зараз його сторона оскаржує це рішення в апеляційному суді.

Під час цієї ДТП він погрожував продюсерці Рівненської філії Суспільного мовлення Інні Білецькій, коли вона знімала подію на телефон. За фактом погроз у поліції тоді відкрили кримінальне провадження. Нагадаємо, Андрій Бузинарський є сином керівника обласного осередку партії "За життя" Михайла Бузинарського.

Читайте також