Суд у справі п`яного за кермом депутата Лобчука перенесли, бо йому не вистачило часу

Сьогодні у Рівному о 9 год. ранку в міському суді мало відбутися слухання під головуванням судді Наталії Діонісьєвої у гучній справі про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння), де обвинувачується депутат Рівненської обласної ради від БПП Микола Лобчук. Втім, воно не відбулося.

Як повідомила журналістам суддя, напередодні Микола Лобчук звернувся до суду із заявою, в якій просить перенести слухання через те, що йому не вистачило часу укласти договір з адвокатом. Наталія Діонісьєва зазначила, що згідно з законом, він має на це право.

Відтак, судове засідання у цій справі відбудеться у вівторок, 13 березня, о 15 год.

Нагадаємо, що в ніч на 10 лютого у Рівному поліцейські під час патрулювання вулиць міста помітили автомобіль «Honda CRV» білого кольору, який проїхав на забороняючий сигнал світлофору на перехресті вулиць Бандери-16 липня. Патрульні одразу подали звукові сигнали з вимогою зупинитися для перевірки. Втім, водій замість того, щоб зупинитися, почав тікати від поліції. Виявилося, що за кермом перебував чинний депутат Рівненської обласної ради від БПП 37-річний Микола Лобчук, у якого були явні ознаки алкогольного сп'яніння. Проходити тест на вміст алкоголю в крові він відмовився. 

Більше про це читайте тут: Відомо ім`я депутата Рівненської обласної ради, якого вночі поліцейські впіймали п`яним за кермом (ФОТО)

Читайте також: Відео не буде: Сергій Мерчук пояснив ситуацію з п’яним депутатом облради

Чи буде відновлена справедливість у суді - дізнаємося за менш, ніж три тижні.

Читайте також