Танці цілу ніч у лісі з графом Дракулою: на Рівненщині вп'яте пройде фестиваль "Трансільванія"

У суботу, 28 липня, з 21 год. до 7 ранку наступного дня на Рівненщині у с. Суськ Костопільського району (20 км від Рівного, 50 км від Луцька) на території МСК "Сокіл" посеред лісу відбудеться щорічний open-air фестиваль "Трансільванія", який цьогоріч святкує своє 5-річчя.

Це - головна подія Рівненщини у липні. На гостей чекає граф Дракула, велика вечірка з діджеями на двох танцполах, виступи електронно-рокових гуртів та танці цілу ніч.

Головний хедлайнер фестивалю - лайв-проект DONNA. Душою проектуа є два молодих продюсера, за плечима яких йдуть кілька десятків років створення музики. Їхні роботи було чути в топ-чартах на радіостанціях Європи та СНД. Сам проект DONNA – це дивовижна свіжість в сучасній поп-індустрії. 

Музика DONNA і хапає за вуха, і гладить серце. Різноманітність кожної нової пісні викликає різні відчуття у слухача, від сміху до суму, від ласки до поривів, від тишини до крику. Мало що всередині самого проекту схоже само на себе. Кожний новий трек проводить слухача по іншому емоційному шляху.

В самих композиціях ви почуєте парадоксальний мікс інструментів, які дивують своєю органічністю в місцях, в яких цього зовсім не чекаєш. В композиціях неочікувано з'являються оркестри з хором, дикі запали гітари, елементи електронної музики і сильний вокал. Все це доповнють цілісні, але при цьому дуже відчутні на слух мелодії, які людина згадує ще довго після пережитого. Це - вірус, який ви ніколи не забудете.

Шоу-програма цих артистів на рівні світових зірок по рівню звучання і якості вайба. Специфіка та іноваторське звучання чується в кожному ході і в кожному приспіві. Їх стиль вирізняється самобутнім підходом до звуку, композиціі, візуального оформлення та ексцентричного звучання. Проект DONNA неможливо передати, таких слів ще не придумали – їх просто треба чути.

Також на фестивалі виступить рівненський рок-гурт "MENTIONS", який вживу виконає свої найкращі пісні. Також для глядачів театр живих скульптур Galatea покаже справжній перформанс. 

Гості фестивалю також танцюватимуть під запальні треки ді-джеїв фестивалю - Woodman, Ground, Phobos, P.dj, J.dj, Red Faction, Kol, Gold, Rayzers, Seul Pow, Mayskaya, Compressor, NWM, Drosdoff, Dry Wint, Nikitina, Alex Shark, Atman.

Вхід на фестиваль – 100 грн. Забороняеться з собою проносити алкоголь, наркотичні речовини та зброю.

Організатори фестивалю організовують для всіх бажаючих доїзд з Рівного до місця проведення фесту. Автобус відправлятиметься від ТРЦ "Екватор" 28 липня о 21 год., а назад їхатиме наступного дня о 6 год. ранку.

За більш детальною інформацією про фестиваль та автобуси телефонуйте: 063 7206977.

Замовлення альтанок та готелю у МСК "Сокіл": 0961515154, 0970263982.

Читайте також