Тепло, але з дощем: якою буде погода на Рівненщині в останній тиждень зими?

Останній тиждень лютого не розчарує погодою - температура повітря триматиметься приблизно на тому ж рівні, що і цього тижня, а закінчиться справжнім весняним потеплінням на Рівненщині - до +10 градусів. Проте розпочнеться тиждень не дуже вдало - буде сильний вітер з дощем.

Так, вже завтра, у понеділок, 24 лютого, в Україну переміститься активний циклон з Німеччини та Польщі, що принесе сильні опади і сильний штормовий вітер. Тож на Рівненщині завтра очікується хмарна погода, йтиме дощ і подекуди мокрий сніг, вранці та вдень місцями значний. Тільки ближче до вечора опади припиняться. Ймовірне налипання мокрого снігу, а на дорогах вранці та вдень - ожеледиця. Вітер вночі південно-західний, вдень північно-західний 10-15 м/с, вранці та вдень пориви до 25-28 м/с. Температура вночі  0-5 тепла,  вдень 2-7 тепла. Атмосферний тиск буде рости.

Впродовж усього тижня в Рівному та області буде плюсова температура. Лише в ніч на вівторок та в ніч на п'ятницю вночі спостерігатиметься невеликий мороз до -2 градусів, усі інші ночі будуть вже з позначкою плюс - від нуля до 3 градусів тепла.

Середня температура вдень впродовж тижня становитиме від 2 до 8 градусів тепла. Найтепліше буде у середу, 26 лютого - до +8, проте в цей день дощитиме. А останній день зими, у суботу, 29 лютого, потішить весняною погодою до 10 градусів тепла, проте у супроводі з невеликим дощем впродовж дня.

У віторок, 25 лютого, також можливий невеликий дощ. Крім цього, опади у вигляді дрібного дощу зі снігом очікують і в четвер, 27 лютого.

Таким чином, майже щодня впродовж тижня з 24 до 29 лютого у Рівному та області спостерігатиметься дощова, проте тепла погода.

Читайте також