«Терпець вже вривається»: міський голова Рівного емоційно звернувся до обласної влади

У Рівненській міській лікарні швидко зростає заповненість ліжкомісць для лікування хворих на коронавірус. Така динаміка турбує очільника міста Олександра Третяка. Міський голова закликав обласну владу докласти зусиль, аби розгорнути місця для лікування "ковідних" пацієнтів у Рівненській обласній лікарні.

– Міська лікарня рік тягне на собі цю непосильну ношу і це навантаження. Гідно з цим справляється, але терпець вже вривається. Наші лікарі вже на грані всіх своїх сил і ми вимагаємо відкрити обласну лікарню, щоб забезпечити лікування хворих з коронавірусом, - додав мер Рівного.

Управлінню охорони здоров’я Рівненського міськвиконкому доручили підготувати відповідне звернення на обласну комісію ТЕБ і НС.

За словами Олександра Третяка, міська лікарня Рівного першочергово має надавати допомогу хворим з обласного центру та Квасилова, які підпорядковані Рівненській територіальній громаді. Аби уникнути перевантаження ліжкомісць, головний медзаклад міста може обмежити прийом "ковідних" пацієнтів з районів області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівне готується до «червоної» зони та чекає на рішення обласної комісії ТЕБ і НС

Читайте також