Цілий букет: у Рівному затримали водія "під наркотиками" з патронами та на авто з підробленими документами (ФОТО)

Фото - УПП у Рівненській області

Вчора, у неділю, 10 лютого, близько п'ятої години вечора у Рівному на вулиці Степана Бандери під час патрулювання вулиць поліцейські зупинили автомобіль "SAAB", водій якого порушив правила безпеки дорожнього руху.

За інформацією правоохоронців, після зупинки транспортного засобу з нього вибіг кермувальник та почати тікати, перестрибнувши через бетонні плити. Втім, патрульні наздогнали водія. Аби його затримати, копам довелося застосувати фізичну силу, надягнувши на нього наручники.

Водій, яким виявився 32-річний мешканець Рівненської області, при спілкуванні з правоохоронцями поводився дуже нервово. І, очевидно, недарма. Адже у нього в сумці, що була на його лівому плечі, патрульні знайшли 3 патрони калібру 5,6 мм, ззовні схожі на бойові, а сам водій мав явні ознаки наркотичного сп'яніння, проте він відмовився від освідування на предмет сп'яніння. Крім того, виявилося, що реєстраційні документи на автомобіль підроблені.

На чоловіка патрульні склали протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 130 КУпАП (керування в стані наркотичного сп’яніння, по відмові). На місце затримання порушника викликали слідчих та оперативників.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове рослідування за cт. 290 ККУ (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу). Знайдені патрони направили на експертизу. Наразі правоохоронці з'ясовують усі подробиці та обставини інциденту. Поліцейські проситимуть суд заарештувати вилучену автівку.

Про це повідомили у прес-службі управління патрульної поліції у Рівненській області.

Читайте також