Цьогоріч на Рівненщині відремонтують дорогу, на яку часто скаржаться водії

Фото - Рівне 1

Мешканці села Великі Межиричі Корецького району та водії неодноразово скаржились на стан дороги в цьому населеному пункті. В мережі публікували відео і фото вибоїн, а цей відрізок називали «дорогою на виживання».

Це – частина автомобільної дороги державного значення Т-18-12 Немовичі – Березне – Великі Межирічі – Федорівка і вже найближчим часом два кілометри, які пролягають через вищезгадане село, відремонтують.

Служба автомобільних доріг у Рівненській області провела тендер на виконання поточного середнього ремонту цієї ділянки. Вартість робіт – 18,7 млн гривень.

Три компанії брали участь у тендері, переможцем визнали ПрАТ Хмельницьке ШБУ №56, яке запропонувало ціну в 16,3 млн гривень. На сайті Прозоро наразі є інформація про намір укладання договору.   

«Буде заключено договір, гроші попадуть в Постанову Кабінету Міністрів  і з настанням будівельного сезону, коли це в датах поки що невідомо, тому що для цього має бути певна вологість ґрунту і середня добова температура вище ніж плюс 10, розпочнуть роботи», - повідомив речник САД у Рівненській області Дмитро Леонтіюк.

Він також додав, що у 2021-му році планують відремонтувати ще одну ділянку дороги державного значення Т-18-12 Немовичі – Березне – Великі Межирічі – Федорівка. Це відрізок, орієнтовною протяжністю 15 км від Немович у бік села В.Межиричі

Читайте також