Цьогоріч у Рівному з`явиться ще як мінімум 42 дитячі майданчики

Ілюстративне фото

Депутатська комісія Рівнеради обстежила 178 прибудинкових територій минулого року.  Є майданчики, на яких просто треба встановити лише деякі елементи. На 2018 рік із бюджету розвитку передбачено 4 млн грн на встановлення дитячих майданчиків.

До слова, якщо раніше на виготовлення проектно-кошторисної документації витрачали тиждень, то нині в  управління ЖКГ на це потрібно місяць. Пов’язно це з тим, що на кожен майданчик потрібна топографічна карта, узгодження його встановлення із різними службами міста, такими як Рівнегаз, Рівнеобленерго, Рівнетеплотранс тощо.

До того ж, голови рівненських ОСББ також звертаються до управління та комісії та пропонують встановити майданчики в їх дворах. Наразі таких звернень уже 31 з початку року. На наступному тижні комісія планує їх обстежити та надати рекомендації.

Однак, не усім подобається ідея встановлення дитячих майданчиків. Діти кричать. Саме так аргументували своє незадоволення наявністю місць для дітей деякі старші жителі Рівного.   

Наразі на 42 дитячих майданчики виготовляється проектно-кошторисна документація, після чого почнуть їх встановлювати. Відтак, вже найближчим часом їх планують встановити за такими адресами:

Це лише частина із запланованих, адже інші знаходяться на різних стадіях розробки та обговорення. 

Читайте також