У 6 районах Рівненщини правоохоронці знайшли незаконну зброю та боєприпаси (ФОТО)

5 травня незаконні зберігання боєприпасів, зброї та вибухової речовини зареєстрували правоохоронці у мешканців Рівненського, Гощанського, Дубровицького, Корецького, Острозького, Радивилівського районів, міст Рівне, Сарни та Костопіль.


 5 травня рівненські оперативники вилучили у 49-річного місцевого жителя гранату Ф-1 та запал до неї. Такі ж дві гранати вилучили працівники кримінальної поліції у 35-річного жителя села Селець Дубровицького району та одну – вилучив дільничний офіцер Острозького відділу у 41-річного жителя села Межиричі.


Крім того, гранату РГД-5 із запалом та мисливську гладкоствольну рушницю невстановленої марки вилучили оперативники Костопільського відділу поліції у 36-річного місцевого жителя.

Сарненські поліцейські відділу кримінальної поліції виявили у 55-річного місцевого жителя 213 патронів калібру 5,45 мм, а рівненські оперативники у 57-річного жителя села Забороль Рівненського району — 190 таких же набоїв.


Безномерний обріз мисливської гладкоствольної рушниці та чотири патрони калібру 7,62 мм вилучили дільничні офіцери поліції у 62-річного жителя села Теслугів Радивилівського відділення поліції. Такий же обріз виявили гощанські поліцейські у 59-річного жителя села Воскодави.

Оперативники Корецького відділення поліції вилучили тротилову шашку, вагою 400 грамів у 19-річного жителя села Світанок.


Усі п’ять гранат, які на момент виявлення були розряджені, патрони, зброю, та вибухову речовину поліцейські вилучили та у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) слідчі скеровуватимуть на експертизу.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також