У БК «Рівне» - оновлення: тепер у них новий спонсор та нові гравці

Фото - відкриті джерела

Березень буде напруженим та вирішальним у цьому сезоні  для рівненського баскетболу. Саме в цьому місці стане відомо, які місця в кінці Чемпіонату покажуть чоловіча та жіноча команди БК «Рівне». На даному етапі жіноча команда займає 3 місце і впевнено тримають його ще з початку Чемпіонату.

«Можна було б й краще,  але зважаючи на те, що ми новий клуб та тільки формуємося, зробили деякі прорахунки в комплектації команди і вже протягом сезону їх виправляємо. В ході чемпіонату команда буде підсилюватися», - розповів президент клубу БК «Рівне» Сергій Ліщук.

 

Крім того, він розповів, що склад жіночої команди дещо оновлений. Відтак, у БК «Рівне» тепер гратимуть три приїжджих людини, зокрема  Марія Дубас та Ольга Краснікова. Президент клубу також додав, що рівненські баскетболістки дуже сильні, а тому не потрібно купувати всю команду, а лише деякі «точки»:

«У першу чергу ми шукали підсилення. Тому в нашій команді з’явилися і  вже зіграли перші тури дві дівчини. Марія Дубас, яка в минулому році захищала кольори БК «Сузір’я.  Із ростом  1м 80 см вона може «закрити»  як другого, третього, так і четвертого. І звичайно ж нова людина для БК «Рівне» - Ольга Краснікова. Досвідчений гравець, чемпіон минулорічної Супер Ліги  у складі «ТІМ СКУФ». Я думаю, вона допоможе нам закрити позиції 4 і 5 номерів, з якими у нас є проблеми», - додав пан Ліщук.

Президент клубу запевняє, що у такому складі жіноча команда може показати кращі результати:

«В принципі, результатами жіночої команди я задоволений. Звичайно, хотілося б краще. Саме тому я сподіваюся, що нові дівчата якомога скоріше увійдуть у колектив і допоможуть нам досягти того результату, якого ми хочемо».

Що стосується чоловічої команди БК «Рівне»,  то зараз вони займають 3 позицію у своїй групі, але ще триває боротьба за 2 місце.

«Я ними задоволений. В кінці сезону для мене успіхом буде не місце, яке посяде команда, а саме професійний ріст молодих гравців», - додав Сергій Ліщук.

А от новим офіційним спонсором БК «Рівне» стала компанія «АвтоПлюс», яка вже є спонсором «Вересу», а очільник компанії Андрій Біланчук - віце-президентом НК «Верес». Втім, він запевнив, що «це не зрада».

Він додав, що погодився на таку пропозицію не лише через рекламу, але й через спорт.

«Ми разом любимо спорт, поважаємо його та даємо молоді  шанс і можливість колись мати вибір, який спорт обрати».

До слова, вже цієї п’ятниці о 19 годині БК «Рівне» (чоловіки) зіграють із командою «Говерла». Матч пройде в Рівному в ДЮСШ №4 (вул.. Фабрична, 7).

 

Читайте також