У ДТП із мотоциклістами на Рівненщині травмувались четверо осіб

У дорожньо-транспортних пригодах, які сталися другого вересня у Рокитнівському районі та місті Корець, травмувалися четверо осіб, серед яких — неповнолітній. 

На в'їзді в село Глинне близько п’ятої години ранку 20-річний водій мотоцикла «Viper», житель села Березове, допустив зіткнення із зустрічним двоколісним транспортним засобом «Bird» під керуванням 19-річного мешканця села Дроздинь. Унаслідок ДТП до лікарні доставили обох мотоциклістів і 24-річного пасажира «Viper». Медики у них діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, переломи та забої. В обох водіїв також відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

А у місті Корець на вулиці Євгена Коновальця 16-річний мотоцикліст не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення із автомобілем «Renault Trafic». Неповнолітнього, який мав посвідчення водія та реєстраційні документи на транспортний засіб, доставили до лікарні, де медики у нього діагностували закритий перелом стопи та осаднення. 

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також