У ДТП втрапив екс-заступник прокурора Рівненщини

Фото - UA: Рівне

На трасі Київ-Чоп екс-заступник прокурора області Боровик потрапив у ДТП, повідомляє UA: Рівне. Пригода трапилася на трасі Київ-Чоп біля села Бранів Корецького району. Про це повідомила речниця Нацполіції Любов Белаш. Зіткнулися два автомобілі, що рухалися у попутному напрямку в бік Києва - вантажівка DAF та легковик Toyota Camry.

У підсумку травмувалися водій та двоє пасажирів легкової автівки. Це засвідчив черговий лікар Корецької райлікарні Вадим Тимошенко. У них дігностували забої, струс мозку та перелом передпліччя. Стан пацієнтів стабільний: двох задовільний, одного середньої тяжкості. Двоє перебувають у приймальному відділенні, третьому в операційній роблять хірургічну обробку рани.

Андрій Боровик разом з другом та знайомою перебував у Toyota Camry. Це він підтвердив у телефонній розмові. Він вважає, що вантажівка не надала їхньому авто переваги у русі. Підтверджує, що всі троє вони перебувають в медзакладі. В нього особисто виявили забій ноги.

Як повідомила прес-служба ДСНС в області, рятувальники за допомогою пневмоножниць розрізали передні двері та деблокували травмованого пасажира.

Нагадаємо, Андрій Боровик, обіймаючи посаду заступника прокурора Рівненської області став головним фігурантом справи «Бурштинової мафії». У липні 2016 року його затримали на робочому місці. Його обвинувачують у створені організованого злочинного угруповування з метою контролю за нелегальним видобутком бурштину. Нині справа перебуває на розгляді у Сихівському районному суді міста Львова

Читайте також