У Дубні раніше судимі молодики обікрали пенсіонера

https://rv.npu.gov.ua

По обіді восьмого лютого до поліції надійшло повідомлення від 63-річного жителя Дубно, що невідомі відкрито заволоділи металевим підйомником із території його господарства.

Слідчо-оперативна група, яка негайно виїхала за викликом, затримала зловмисників із награбованим неподалік місця злочину. Ними виявилися 27-ми та 36-річні місцеві жителі. Як з’ясували поліцейські, обоє вже раніше судимі за вчинення майнових злочинів. Крім того, старший з них уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за кримінальні правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Дубенчан затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений повторно) вирішуються питання про повідомлення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Відповідно до санкції статті зловмисникам загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Поліцейські перевіряють їх також на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також