У КАТП назвали свою версію пожежі на сміттєвому полігоні

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Двох чоловіків, яких підозрюють у підпалі рівненського сміттєзвалища, зафіксували камери відеоспостереження. Про це Суспільному повідомив керівник «КАТП-1728», яке обслуговує сміттєвий полігон, Ростислав Кралюк. 

За його словами, це чоловіки віком 45-50 років, ймовірно жителі Сарненського району. Ростислав Кралюк припускає, що це могла бути помста за те, що їх не пустили на сміттєзвалище. У поліцію з цього приводу не повідомляли, розповів директор пан Кралюк.

– У нас є підозра, що це був підпал, є дві особи, але вони на даний час не встановлені. Наскільки ми знаємо, вони з Сарн чи Сарненського району. Вони були тут на полігоні перед цим, працівники полігону їх не допустили, вони десь там відпочивали, умовно кажучи, у посадці. І коли мої хлопці приїхали вчора подивитися, де вони там є, вони їх побачили, почали втікати. Але у нас є їхні портрети, вони були на полігоні, на камерах там є. Попередньо вони були у місцях "не столь отдальонних", десь у Сарнах, а тут вирішили на полігоні позайматися, покерувати. Але їх тут негостинно прийняли. В татуюваннях, почали хвалитися, що вони були у Катеринівці, чи як вони кажуть – у "Катьки". Ну це так, але вони десь звідти, – розповів Ростислав Кралюк.

Читайте також