У аналізах винуватця жахливої ДТП біля Рівного, де загинула 8-місячна дитина, виявили наркотики

Напередодні Великодня, 18 квітня, біля Рівного на так званому Житинському кільці на трасі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" трапилася жахлива смертельна автомобільна аварія, де автомобіль "BMW" не пропустив і врізався в автомобіль "ВАЗ". У цій ДТП, нагадаємо, загинула 8-місячна дівчинка, а її 19-річна мама нині перебуває в лікарні у тяжкому стані.

Винуватця ДТП - 37-річного водія «BMW» правоохоронці одразу затримали на місці аварії та повідомили йому про підозру у вчиненні ДТП, що спричинило смерть потерпілого. Після цього суд обрав йому запобіжний захід - його посадили під варту на 60 діб без права внесення застави.

До слова, на місці ДТП обох водіїв перевірили на стан алкогольного сп'яніння. Результат освідування тоді показав, що вони обоє були тверезими. Однак, для точного підтвердження цього у них взяли кров на аналіз.

Також відібрали і інші біоматеріали для лабораторних досліджень. Сьогодні стали відомі їх результати. Відтак, у сечі водія "БМВ" виявили наркотичну речовину — первітин, що свідчить про те, що він перебував за кермом у стані наркотичного сп'яніння.

За цим фактом у поліції розпочали досудове розслідування та відкрили кримінальне провадження. Слідчі призначили ряд експертиз, зокрема і судово-медичних, які і мають встановити істину, а також ступінь винуватості керманича, який підозрюється у вчиненні смертельної ДТП.

Сам підозрюваний наразі відмовляється від надання будь-яких показів.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також