У міського голови Острога буде ще один заступник

https://ostrog.rayon.in.ua

В Острозького міського голови Олександра Шикера буде ще один заступник, повідомляє сайт Острог.Район. 

За зміни до структури та загальної чисельності апарату виконавчого комітету Острозької міської ради та її виконавчих органів депутати міськради проголосували в п’ятницю, 22 лютого.

Нагадаємо: сьогодні до апарату міськвиконкому, крім очільника міста й інших посадовців, увіходять його перший заступник Ольга Логвін та заступники з комунальних і гуманітарних питань (Анатолій Лисий та Оксана Ситницька). Ухвалене рішення передбачає введення посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

«З метою належного забезпечення реалізації реформи децентралізації державного управління, проведення реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади, а також проведення належної інформаційно-роз’яснювальної роботи з реформування системи місцевого самоврядування, утворення об’єднаної територіальної громади, проведення широкої інформаційної кампанії, відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання громад», а також інших нормативно-правових актів України з питань децентралізації, виникла необхідність (…) введення посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, який буде забезпечувати вирішення цих питань», – пояснюють потребу нової посади в супровідній інформації.

Ураховуючи зміни, загальна чисельність Острозької міської ради та її виконавчого комітету становитиме 88,5 штатних одиниць.

Читайте також