У ОДА обговорили співпрацю громадськості та влади Рівненщини

Спільні засідання Громадської ради при фіскальній службі області та Ради Територіального відділення Асоціації платників податків України, вже стали традицією.

Ці зустрічі мають позитивні результати, адже допомагають врахувати пропозиції, які надходять від представників бізнесу та громадськості. Така думка була озвучена під час спільної зустрічі, яка відбулась нещодавно в Рівненській ОДА.

У заході взяли участь керівництво облдержадміністрації, митниці, фіскальної служби, контролюючих органів, представників бізнесу та громадських організацій Рівненщини. Про підсумки роботи фіскальних органів області за 10 місяців 2017 року, роботу системи моніторингу ризиків та блокування накладних, яка дозволила значно збільшити надходження з податку на додану вартість до бюджету, повідомив присутніх перший заступник начальника ГУ ДФС у Рівненській області Анатолій Клячук.

Про роботу митних органів Рівненщини та переваги роботи «єдиного вікна» в оформленні вантажів, розповів заступник начальника Рівненської митниці ДФС Ігор Козлинець. Посадовці були одноголосні в тому, що основне завдання органів ДФС Рівненщини - наповнення бюджетів усіх рівнів досягається у тісній співпраці з бізнесом та громадськістю, у спрощенні процедур та забезпеченні комфортних умов для ведення бізнесу.

«Збільшення показників надходжень податкових та митних платежів до бюджету сприяє поліпшенню економічного стану області, відповідно покращує інвестиційну привабливість краю», - зазначив заступник начальника Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Для ефективного вирішення проблемних питань, які були озвучені громадськістю та пошуку рішень учасники зустрічі домовилися за результатами обговорення надіслати відповідне звернення до Громадської ради при ДФС України та до Асоціації платників податків України.

«Ми і надалі співпрацюватимемо у напрямі подальшої розбудови конструктивної взаємодії влади та громадськості, створенні сприятливих умов для розвитку підприємництва, посилення ролі громадянського суспільства у реалізації фіскальної політики. Від кожного з вас, та членів ваших організацій, ми чекаємо на інформацію про проблеми, пропозицій та побажання від бізнесу»,- зазначив Анатолій Клячук.
 

Читайте також