У одній зі шкіл Рівного відразу троє учнів отримали 200 балів на ЗНО

У Рівному п'ятеро учнів отримали найвищий бал на ЗНО з англійської мови. По одному двохсотбальнику мають обласний науковий ліцей та Рівненська гуманітарна гімназія. А у загальноосвітній школі №8 200 балів з англійської отримали одразу троє випускників.

Як учні до цього йшли - розповіло Суспільне.

Свої результати випускники дізнались вночі, побачені вперше офіційні 200 балів кожен з них сприйняв по-своєму. 

Анна Левчик

"Якби написала гірше, то б дуже засмутилася. А так написала, як очікувала. Зраділа, це було пізно. Я не кричала, сама сиділа, написала друзям", – каже учасниця ЗНО Анна Левчик.

Дівчина розповіла, що рік жила в Америці, за обміном стала фіналісткою програми "Флекс". Але англійською захоплювалася ще до того, з класу 5-го. Каже, що просто цікавилась цією мовою.

Своє майбунє випускниця хоче пов'язати майбутнє з фінансами і працювати в міжнародній компанії, але в Україні.

Павло Брижатий

"Дуже хвилююся і не вірю своїм очам. Хотів крикнути, але була глуха ніч. І я просто на максимум включив свій плей-лист, такі дивні емоції переможця чи як назвати таку людину", – розповів учасник ЗНО Павло Брижатий.

Хлопець розповідає, що до репетиторів не ходив. Успіхи лише завдяки шкільній освіті та самоосвіті. 

Вікторія Гребінченко

"Думаєш, що якась помилка, глючить програма, все, що завгодно. А потім зразу ж – мама, яка поруч, теж кричить, що в нас 200 і це так круто. Так десь виглядає щастя. Коли ти в 11-му класі і це все, про що ти думаєш цілий рік – це ЗНО і вступ", – каже учасниця ЗНО Вікторія Гребініченко.

Вікторія планує вступати до київського вишу на міжнародні відносини. Школярка чотири роки ходила до репетитора з англійської мови і переконує, що результат може бути лише при систематичній роботі. 

З моменту запровадження ЗНО восьма школа стала першим закладом на Рівненщині, де одразу троє випускників отримали максимальний бал з одного предмету.

Читайте також