У поліції повідомили перші подробиці ДТП у Тинному: винуватцем був таксист (ФОТО)

Сьогодні ввечері у Рівному у мікрорайоні Тинне на виїзді з міста в напрямку Львова трапилася ДТП, де таксі зіткнулося з автобусом.

У поліції повідомляють, що автомобіль-таксі марки "Renault Megane", за кермом якого перебував 41-річний рівнянин, за попередньо встановленою інформацією, намагався розвернутися, перетинаючи подвійну суцільну лінію розмітки, що вже є грубим порушенням правил дорожнього руху. Саме під час цього маневру таксі і зіткнулося з рейсовим пасажирським автобусом марки "Setra" сполученням "Київ-Львів", що рухався в лівій смузі у попутному напрямку.

До слова, у таксі, окрім водія, перебувало ще двоє пасажирів. Одним з них виявився 30-річний оператор порталу "Четверта влада" Валерій Мартинюк. Він з водієм найбільше постраждали у цій ДТП - з важкими травмами голови їх госпіталізували до реанімації. Зараз за їх життя боряться лікарі. Інша пасажирка таксі отримала травми середньої важкості. Її також доправили до лікарні у нейро-хірургічне відділення.

У Рівному збирають кошти для відомого оператора, який сьогодні потрапив у ДТП: його стан вкрай тяжкий

Також постраждала одна з пасажирок автобуса - 23-річна мешканка Кропивницького. Вона отримала легкі травми - забої та ссадна. Її життю нічого не загрожує. 

На місці події і досі працює слідчо-оперативна група, яка встановлює всі обставини ДТП.

Читайте також