У поліції розповіли подробиці ДТП з пасажирським автобусом на Рівненщині (ФОТО+ВІДЕО)

Унаслідок перекидання автобуса на Дубенщині, травмувалося семеро осіб

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими сталася сьогодні, першого липня, близько 15 години на автодорозі «Київ-Чоп».

Поліцейські на місці події з’ясували, що 39-річний киянин, керуючи автобусом «Mercedes 404», рухаючись із міста Яремче у напрямку столиці поблизу села Птича Дубенського району не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та злетів у кювет з подальшим перекиданням транспортного засобу на бік.

Унаслідок ДТП семеро пасажирів із Києва, Київської та Чернігівської областей віком від 32-х до 49 років отримали тілесні ушкодження та каретою швидкої були доставлені до медзакладу. Усі вони отримали забої різних частин тіла, та двоє з них – переломи. 49-річну киянку із забоями хребта госпіталізували у травматологічне відділення, решту шість потерпілих після надання необхідної медичної допомоги відпустили.

Двоє водіїв та ще 38 пасажирів, які теж перебували у салоні автобуса за результатами огляду на місці події лікарів «швидкої» не постраждали.

Транспортний засіб нині дістають із кювету, після чого його буде поміщено на спецмайданчик Дубна.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Відповідно до медичного освідування водій, який у момент ДТП керував транспортним засобом був тверезим

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також