У поліції спростували інформацію про те, що 10-річну дівчинку у школі Рівного побили старшокласниці

фото ілюстративне

9 вересня до поліції звернулася рівнянка, що близько 14 години двоє старшокласниць віком 14 років нанесли тілесні ушкодження її 10-річній доньці у виді забою м’яких тканин обличчя.

Дівчинка гуляла разом зі своїми чотирма друзями на вулиці. У цей час між нею та ще двома дівчатами, які також гуляли неподалік, виник конфлікт, який тривав близько 30 хвилин і полягав у тому, що дівчата між собою сварилися. В подальшому конфлікт переріс в шарпанину, під час якої 10-річна рівнянка отримала тілесні ушкодження.

Поліцейські встановили особи дітей, які брали участь у конфлікті, ними виявилися двоє дівчат 11-ти та 12-ти років. Усі дівчата-учасниці конфлікту навчаються у різних школах.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють обставини інциденту. Також працівники ювенальної превенції провели профілактичні роз’яснювальні бесіди з учнями та учительським складом шкіл, де навчається потерпіла, аби не допустити у подальшому подібних випадків.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також