У рівненському гуртожитку приготували бутерброд-велетень (+ФОТО)

У гуртожитку №6 Рівненського державного гуманітарного університету юнаки заздалегідь підготували подарунок для дівчат на 8 березня. Студенти приготували більше 400 маленьких бутербродів, загальною довжиною понад 7 метрів. 

Попередньо хлопці закупили всі необхідні продукти: хліб, ковбасу, сало, оселедці, майонез, масло та інші. Кажуть, що готувалися упродовж двох днів.

Проте фінальним результатом задоволені - один суцільний велетенський бутерброд з маленьких канапок розклали на кількох столах.

- Оскільки у нас в гуртожитку живе багато дівчат, виникла ідея зробити такий великий бутерброд. Ціль виконано. Так як ми живемо в гуртожитку, то з'їмо їх скоро. Запросимо не лише студентів, але й деканів, викладачів, - говорить голова студенстької ради факультету документальних комунікацій, менеджменту та фізики Іван Грицина

Ідейною натхненницею створення бутерброда-велетня стала директор студенстького містечка РДГУ Віра Бабак. Жінка розповіла, що раніше подібні заходи проводили частіше.

Цього разу на рекорд не претендували, однак колись отримали сертифікат за найбільшу в Україні піцу.

- Вже не пам'ятаю скільки метрів вона була, але є сертифікат, що то був рекорд України. Зараз нам рекордів ніяких не треба: ми просто хчоемо разом зі студентами жити, працювати і святкувати. Якщо все буде добре і ніякого ковіду не буде, ми хочемо зробити у майбутньому великий-великий торт, - зазначала Віра Бабак.

Після офіційної частини усі приступили до частування. Вже за перші хвилини присутні на заході з'їли чималу частину багатогодинної роботи.

Читайте також