У Рівному активісти та містяни прибирали береги Усті (ВІДЕО)

Фото - відкриті джерела

Учора разом із FREAK DAYS та СД Платформа Рівне прибирали береги Усті. До них долучилося близько 40 небайдужих містян, особливо раді були дітям. Якийсь особливий зв'язок із природою вони мають і так щиро дивуються у нерозумінні "як же це хтось просто до річки викидає сміття?!".

Зібрали більше 30 пакетів на 120 літрів із різним непотребом. Найдивніші знахідки - керамічна миска, пара старих кедів, велосипедні окуляри, самокат (!).

"Так, ми розуміємо, що глобально на стан річки таке прибирання не вплине. І що зазвичай на такі заходи ходять не ті, хто смітить, а ті, хто вже більш свідомо ставиться до довкілля. Але кожна нагода об'єднати людей довкола збереження Усті, розповісти про незаконні скиди до  неї каналізаційних нечистот та іншого непотребу з базарів та будівель неподалік - є слушною для нас. Ми віримо, що залучившися підтримкою кожного, ми змусимо міську владу діяти.Приєднуйся до громадської кампанії #Збережи_Устю. Адже тільки ми самі відповідальні за те середовище, в якому проживаємо, за його безпеку, красу та комфорт", - пишуть активісти.

Читайте також