У Рівному активно будують спорткомплекс на Макарова (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

З вересня на відведеній ділянці по вулиці Макарова не перестає працювати техніка. Будівництво масштабного спорткомплексу у Рівному триває безупинно. На сьогодні масштабний спорткомплекс у Рівному є одним із найбільших об’єктів будівництва в Україні.

Наразі тут працюють автомобільні крани, евакуатор, самоскиди, компресори, бетономіксери та бетононасоси.

Як розповіли будівельники, усі земельні роботи будівельники виконали ще до початку морозів. На сьогодні вони працюють з матеріалами, які мають протиморозні добавки. Тому наразі їхній роботі нічого не заважає, а технічні норми не порушуються.

На об’єкті вже залили близько 1500 фундаментних паїв, облаштували каркаси та повністю зробили фундамент. Всього за три тижні будівельникам вдалося розрівняти територію і вирити котлован. По усьому периметру звели зовнішні стіни, висотою 3 метри. Зробили гідроізоляцію контуру самого комплексу.

Тепер вони готуються до перекриття цокольного поверху, який знаходиться над підвальним приміщенням. Та будуть влаштовувати монолітний залізобетонний каркас для першого поверху. Якраз там, де буде знаходитись майбутній ігровий майданчик і трибуни для глядачів.

Нагадаємо, перша черга спорткомплексу передбачає будівництво універсальної спортзали для ігрових видів спорту з трибунами на 3 тис. місць та з можливістю проведення змагань міжнародного рівня. Важливою особливістю масштабної спортивної споруди є те, що за потреби, він трансформуватиметься в концертний або виставковий зали.

Це буде багатофункціональна споруда на Рівненщині, до того ж єдиний подібний об’єкт на Західній Україні і один з небагатьох в країні.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також