У Рівному автомобіль з дітьми зіткнувся з мікроавтобусом (ФОТО)

Фото - ГУ НП

Учора, в неділю, 13 січня, близько 9:30 год. ранку у Рівному на вулиці Відінській трапилася ДТП, у якій постраждали діти.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області, легковий атомобіль «АUDI 80», за кермом якого перебував 30-річний рівнянин, зіткнувся з мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter», за кермом якого перебував 26-річний рівнянин, який саме розвертався, не переконавшись у безпечності цього маневру.

Внаслідок ДТП постраждали водій легковика та двоє його синів восьми та дев'яти років, які перебували у автомобілі. В усіх них медики діагностували забої та ссадни різних частин тіла. Їх трьох госпіталізували до лікарні, де їм надали фахову допомогу і відпустили додому. Також у салоні "Ауді" перебували дві маленькі дівчинки. Вони внаслідок ДТП не постраждали.

Зазначимо, що водії обох транспортних засобів, які потрапили у ДТП, за результатами освідування на вміст алкоголю в крові були тверезі.

За цим фактом розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. 

 

Читайте також