У Рівному чоловік після сварки встромив ножа у спину і втік

Фото ілюстративне

Вчора, 2 лютого, вночі близько пів на 3 годину у Рівному в мікрорайоні "Північний" на вулиці Мельника один чоловік підрізав іншого. Про інцидент до поліції повідомили медики, що прибули на місце пригоди для надання першої допомоги потерпілому.

За попередньою інформацією правоохоронців, на вулиці виник конфлікт між двома незнайомими чоловіками - 24-річним мешканцем села Верхівськ Рівненського району та 38-річним жителем села Малинськ Березнівського району. В результаті словесної перепалки останній дістав ножа і встромив його у спину опоненту, після чого зразу втік з місця пригоди. Проте поліцейським вдалося його знайти неподалік - його затримали на стадіоні.

У потерпілого медики діагностували пронкаюче поранення поперекової ділянки зліва та різану рану коліна. Його госпіталізували у лікарню. 

У поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі слідчі встановлюють усі обставини інциденту.

Читайте також