У Рівному для онкохворих діток влаштували справжнє свято краси (ФОТО)

фото - Фейсбук

В онкогематологічному відділені у Рівному відбулося свято краси. З дітками та їхніми батьками працювали професійні візажисти та перукарі. Rivne Volunteer Community пише:

"Хтось цінує в житті кохання, хтось гроші, хтось красу, хтось знання... а хтось цінує у житті саме життя! Ловить кожну хвилинку, захоплюється кожною миттю, радіє кожній секунді, насолоджується тим, що має тут і зараз. Нам важко уявити, що відчувають вони, проводячи місяці у лікарняних стінах... нам важко уявити, як це продовжувати боротися, коли сил вже не має... але ми бачимо їх жагу до життя, їх силу та стійкість, їх вміння сміятися, коли боляче... та захоплюємося ними! І заради таких людей хочеться творити прекрасне та добре, сворювати для них неповторні миті, нести щастя та радість, викликати їх посмішки та дивитися у їх щирі очі...

Вдруге за ініціативи Благодійний фонд "Скарбниця Надії" та "Rivne Volunteer Community" було влаштовано "Свято краси" для тих, в кого так мало часу та сил на себе. Дитяче онко-гематологічне відділення Рівненської обласної дитячої лікарні заполонили майстрині краси, щоб привнести радість та позитив, щоб подарувати миті насолоди собою, щоб створити гарний настрій, щоб додати гармонії у тяжку буденність, щоб розрадити та відволікти... І це було дійсно свято КРАСИ, бо і без того прекрасні дівчата та хлопці, сяяли посмішками, милувалися у дзеркала, насолоджувались собою та життям.

Величезна подяка, яку не описати словами, нашим майстриням Катя Корнелюк Заткалик (Katia Kornelyk Zatkalyk) Irina Popovych Татьяна Кудинова (Tatyana Kudinova) Виктория Гомонец Юля Дробот (Yulya Drobot) Ольга Жук Наталія Топчій (вибачте, не всіх дівчат знаємо)! Дякуємо, що створили казку там, де вона так необхідна! С Natalka Lusta Dasha Yefimenko Мар'яна Рева"

Більше фото за посиланням.

Читайте також