У Рівному - ДТП з потерпілими: одне авто було на даху, інше - в паркані (ФОТО+ВІДЕО)

Вчора, у вівторок, 14 січня, близько 7 години вечора у Рівному на перехресті вулиць Жуковського та Крушельницької трапилась ДТП з потерпілими. Про це повідомили очевидці в соцмережах.

Відомо, що там зіткнулося два автомобілі - "Лексус" та "Нісан". Внаслідок зіткнення одна автівка перекинулася на дах, а інша в'їхав в огорожу. 

Як повідомили у відділі коммунікації поліції Рівненської ообласті, автомобіля "Nissan Leaf", за кермом якого перебував 19-річний рівнянин,  виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі автомобілю "Lexus LX", за кермом якого перебував 66-річний рівнянин. 

Внаслідок ДТП постраждали два пасажири "Лексуса", який перекинувся від удару, - 64-річний та 58-річний мешканці Рівного. Їх швидкою забрали до лікарні. Очевидці розповідають, що потерпілих з машин дістали перехожі.

Окрім медиків та поліцейських, та місці також працювали і рятувальники, які зняли клеми з акумуляторів, аби уникнути загоряння.

До слова, водій "Ніссана", за результатами освідування, був тверезим. А осб водій "Лексуса" відмовився від освідування у медичному закладі в присутності двох свідків. За цим фактом у поліції розпочали досудове розслідування.

Читайте також