У Рівному горіла п'ятиповерхівка: евакуювали 23 людини (ФОТО)

Під час ліквідації пожежі у п’ятиповерховому житловому будинку у обласному центрі рятувальники евакуювали 23 людини 

4 квітня об 11:09 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою: на вулиці Відінській 23 м. Рівне. На місце події негайно було направлено три пожежно-рятувальних відділення обласного центру та оперативно координаційний центр Головного управління ДСН України у Рівненській області.



Прибувши на місце виклику рятувальники з’ясували, що пожежа виникла у одній із квартир на п’ятому поверсі. На гасіння було подано один водяний ствол. Через сильне задимлення вогнеборці в апаратах захисту органів дихання та зору евакуювали 23 людини. Вже об 11:37 пожежу була локалізовано, а о 12:01 повністю ліквідовано. Вогнем знищено пральну машину та пошкоджено речі домашнього вжитку.


Жерт та постраждалих не має. Лише завдяки вчасному повідомленню вдалося уникнути поширення вогню по усій квартирі та перекинутися на сусідні помешкання громадян. Рятувальники звертаються до людей із застереженням дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті, берегти своє життя та близьких.
Причина пожежі та розміри збитків встановлюються

Читайте також