У Рівному ляльковий театр виступить для дітей-сиріт

фото ілюстративне

Громадські організації м. Рівного продовжують опікуватися малюками з Рівненського обласного спеціалізованого Будинку дитини, які позбавлені батьківського піклування.

Незважаючи на те, що українська держава робить реальні кроки для того, щоб допомогти кожній дитині знайти родину, в дитячих будинках та інтернатах залишається ще чимало дітей, які позбавлені сімейного оточення, кинуті батьками або втратили їх.

В даний час в Рівненському Будинку дитини перебувають також важкохворі діти, яким необхідна паліативна допомога. Як вже не раз повідомлялося, на базі Рівненського будинку дитини створюється відділення паліативної (хоспісної) допомоги.

5 травня 2018 року (субота) в Будинок дитини до його вихованців прийдуть артисти Рівненського театру ляльок з веселою виставою. Початок о 11 годині.

Запрошуємо представників преси та медіа висвітлити цю подію.

Перед початком, приблизно о 10.45, відбудеться невеликий брифінг організаторів і учасників вистави. У ньому візьмуть участь:

  • Наталка Ковалінська, вихователь КЗ «Рівненський обласний спеціалізований будинок дитини», соціальний працівник проекту Європейського Союзу в Рівненській області
  • Валентин Ляхов, представник рико-католицької парафії святих Апостолів Петра та Павла і Божого Милосердя
  • Олена Подолець, артист-ляльковод Рівненського театру ляльок

Контактна особа: Наталка Ковалінська
099-245-01-67, 067-710-82-26

Читайте також