У Рівному майже 90 відсотків мешканців підписали договір з сімейним лікарем

У Рівному близько 87 відсотків мешканців уже обрали свого сімейного лікаря та підписали декларацію на медичне обслуговування в закладах охорони здоров'я.

Про це повідомляють в Управлінні охорони здоров'я м.Рівне

94 із 163 лікарів первинного рівня надання медичної допомоги Рівного досягли рекомедованого об'єму декларацій.

Нагадаємо, що на сьогодні пацієнт може обирати лікаря в будь-якому закладі та місті не зважаючи на територіальну прописку чи проживання.

Заклади охорони здоров'я, що надають первинну медичну допомогу в м. Рівному з 2018 року є партнерами з Національною службою здоров'я України (далі - НСЗУ) відповідно до укладених договорів.

Для рівнян, які ще не заключили декларацію необхідно звернутись в один з трьох центрів первинного рівня надання медичної допомоги Рівного чи Міську лікарню № 2 де створенно амбулаторне відділення сімейної медицини. При собі потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон для смс-підтвердження.

Враховуючи заходи, що передбачено для запобігання поширення коронавірусної інфекції, на сьогодні, заключити декларацію з лікарем можна в дистанційному режимі. 

Лікарі, з якими можна заключити декларацію на медичне обслуговування в закладах охорони здоров'я міста Рівного, станом на 01.11.2020: https://cutt.ly/ZgObtzG

Читайте також