У Рівному міняють стару аварійну трубу

http://vodarivne.com

20 березня з самого ранку частина вулиці Некрасова, що неподалік поліклініки №2, була перекрита для проїзду транспорту. Спеціалісти «Рівнеоблводоканалу» зняли там ділянку асфальтного покриття, яке почало просідати, залишивши лише прохід для пішоходів.

— Про негаразди із дорожнім покриттям нам повідомили вчора, 19 березня, мешканці цієї вулиці, —  розповідає начальник служби каналізаційного господарства підприємства Андрій Чегодаєв. — А вже сьогодні ми приступили до ремонтних робіт. Ця ділянка каналізації дуже стара. Прокладалася вона ще за Польщі і виготовлена з недовговічного матеріалу – пісковику. Тож не дивно, що за стільки років її склепіння зруйнувалося і обвалилося.

У «Рівнеоблводоканалі» кажуть, що аварійну трубу замінять на нову – полімерну. Усі необхідні матеріали для цього вже є.

Тим часом, як зауважує пан Чегодаєв, мешканці навколишніх будинків жодних інших незручностей, пов’язаних із ремонтом, окрім тимчасового обмеження проїзду для транспорту, не відчують. Господарсько-побутову каналізацію ремонтна бригада перекривати не планує. Роботи мають завершити до кінця цього тижня. Після цього спеціалісти «Рівнеоблводоканалу» перериту ділянку підготують для подальшого асфальтування – вирівняють і засиплять щебенем.

Читайте також