У Рівному можна буде зустрітися із письменницею-бардом

на фото - Лідія Гольонко

У середу, 23 січня, в книгарні «Дружба» (майдан Незалежності, 5) відбудеться  зустріч із рівненською письменницею, бардом – Гольонко Лідією Микитівною.

 Лідія Микитівна – це непересічна особистість, адже поєднує в собі, здавалося б, зовсім не суміжні таланти. На сьогодні, вона є не лише доволі відомою поетесою, автором дитячих книг але й бардом, виконавицею власних пісень під музичний акомпонемент. За сумісництвом Лідія Микитівна працює бухгалтером однієї з приватних фірм в місті Рівне, що дає змогу говорити про багатогранність творчості цієї письменниці.

Творчий доробок поетки складають збірки поезій «Поріг» (1992), «Сім нот любові і печалі» (2015) та поема «Легенда про бурштин» (2016). Книга для дітей «Строката хата» була презентована 2017 року.

Авторка була учасницею фестивалю сучасної пісні «Червона рута», а також брала участь у фестивалях авторської пісні «Оберіг». Одна з її пісень, а саме – «Не молились козаченьки» звучить у документальному фільмі «Собор».

КП «Рівнекнига» РОР запрошує долучитися до заходу в якості слухачів, критиків та загалом поціновувачів сучасної української літератури і отримати можливість особисто познайомитися із Лідією Микитівною.

Телефон відповідального за роботу зі ЗМІ – 0688762487

Читайте також