У Рівному "На Щасливому" для діток влаштували піратську дискотеку

Минулих вихідних  у Рівному для мешканців житлового комплексу «На Щасливому» влаштували Дитячу піратську дискотеку.  

Наш житловий комплекс дуже стрімко розвивається, мешканців постійно стає більше. А наше майбутнє, як усім відомо - це наші дітки! Тож заради них ми стараємося найбільше і намагаємося зробити їхнє дозвілля якомога різноманітнішим і цікавішим

На території парку пірати-аніматори влаштували справжні забави. Разом з дітками шукали справжні скарби під час квесту, вивчали рухи, відгадували загадки та танцювали!

Родзинкою свята стали танці! Запальна музика із піснями нікого не залишили байдужим і не дали юним «піратам» сумувати жодної хвилини. По закінченню усі малюки отримали цікаві подарунки напам’ять.

Загалом, разом зі своїми батьками на свято завітали більше 200 дітлахів. Усі вони - мешканці цього мікрорайону.

- Нам дуже сподобалась дискотека, дітки просто у захваті. Для них - це захоплива гра та можливість активно порухатись. А це - завжди краще, ніж просто сидіння удома перед телевізором чи комп`ютером. - каже жителька  ЖК "На Щасливому" Ірина.

Натомість, представники забудовника наголошують, що подібні ініціативи для маленьких щасливчиків будуть втілюватись у життя й надалі.

- Для  нас подібні заходи - це скоріше хороша традиція,- розповідає представник ЖК "На Щасливому" Вікторія Власенко. - У такий невимушений спосіб наші мешканці знайомляться між собою, проводять дозвілля разом з дітками. На території комплексу чудовий парк, в якому є все для того, щоб відпочивати цілими родинами разом з друзями.

Насамкінець Дитячої дискотеки усі дітлахи отримали подарунки від ЖК "На Щасливому".

Тож, усміхнені обличчя присутніх вкотре довели, що справжнє свято можна весело провести у житловому комплексі «На Щасливому»!

*на правах реклами

Читайте також