У Рівному на вокзалі вночі загорівся вагон (ФОТО+ВІДЕО)

Сьогодні, 23 червня, вночі близько півночі у Рівному на залізничному вокзалі трапилася пожежа - загорівся один з вагонів вантажного потяга з дровами різних порід.

На місце події викликали пожежників. До їхнього приїзду представниками об’єкту було відключене електропостачання.

На пожежу прибули чергові караули 1-ї та 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівного та оперативно-координаційний центр області, зокрема оперативна група Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій області на чолі з заступником начальника ГУ ДСНС області з реагування на надзвичайні ситуації полковником служби цивільного захисту Ігором Михальчуком, чотири автомобілі спецтехніки ДСНС, 19 чоловік особового складу.

Найбільша небезпека полягала в тому, що поруч стояла цистерна з паливо-мастильними матеріалами, тож вогонь міг перекинутися на неї, а тоді б масштаби та наслідки могли бути дуже плачевними.

Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення залучити до ліквідації пожежний потяг з шістьма його працівниками та від’єднати поруч розташовану цистерну.

Пожежники подали два водяних та один повітрянно-пінний ствол на ліквідацію вогню та один водяний ствол на охолодження цистерни.

Так, вже менш, ніж за півгодини бійці ДСНС змогли локалізувати пожежу, а для того, аби повністю її ліквідувати, знадобилося загалом трохи менше трьох годин.

На щастя, жертв та постраждалих внаслідок цієї надзвичайної події немає.

Наразі фахівці встановлюють причини виникнення пожежі та завдані нею збитки.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Рівненській області.

Читайте також