У Рівному народний оркестр "Наспів" виконає світові хіти

1 березня в Міському Будинку Культури відбудеться унікальний концерт.

Міський Будинок Культури продовжує заполоняти культурний простір Рівного цікавими мистецькими проектами. Вже увійшло в традицію те, що кожна пора року завдяки МБК отримує своє звучання.

Нова весна зазвучить по-новому! 1 березня на рівненських глядачів чекають «Світові хіти» у виконанні народного оркестру «Наспів».

Колектив готує композиції Етти Джеймс, Дженіс Джоплін, Адель, Джеймса Брауна, «Океану Ельзи» і багатьох інших топових артистів нашої планети.

При цьому керівник оркестру Сергій Мостовий зазначає:

«На народних інструментах можна грати різну музику, то чому б не спробувати виконати Адель на цимбалах, а Лару Фабіан на сопілці? Репертуар підбирався так, щоб це були пісні не одноденні, а ті, що залишаються на слуху, не зважаючи на плин часу». 

Відвідувачам концерту також варто очікувати на велику кількість вокалістів, як місцевих так і запрошених, а ще на різноманітність жанрів та стилів музичних композицій, адже підбирались вони аби догодити смаку кожного глядача.

Сюрпризом стане і виступ суперфіналіста вокального шоу «Голос країни» другого сезону кавер-виконавця, автора власних пісень, ліричного рокера Олександра Онофрійчука. Тож, 1 березня о 19:00 год ми запрошуємо вас до Міського Будинку Культури послухати мелодії, що народжують спогади.

Читайте також