У Рівному назвали управлінську компанію, на яку надходило найбільше скарг

Найбільше скарг серед усіх управлінських компаній міста надходить на роботу УК «Чистота і порядок». В період морозів мешканці не раз скаржилися на проблеми з опаленням у будинках, за які відповідає саме «ЧІП».

Про це повідомили у Рівненській міській раді.

У зв'язку із обвалом балкону на вулиці Соборній вчора, 22 лютого, було залучено рятувальників, які демонтували бетонну плиту. У міськраді зазначають, що насамперед за свій балкон відповідає власник квартири, але якщо він не в змозі самостійно вирішити це питання, то управлінська компанія була зобов'язана зреагувати та демонтувати аварійну плиту.

Управлінській компанії «Чистота і порядок» буде виставлено рахунок за демонтаж у максимальних розмірах.

"Водночас наголошуємо рівнянам, що вони можуть змінити недобросовісну управлінську компанію на іншу шляхом проведення загальних зборів. Або ж ще один варіант – мешканці можуть створити ОСББ. Також повідомляємо, що, відповідно до Програми підтримки ОСББ у місті Рівному, передбачена можливість компенсації коштів, необхідних для оформлення документів на створення ОСББ", - зазначили на сторінці міської ради.

Консультації щодо створення ОСББ рівняни можуть отримати у відділі реформування житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівненської міської ради, контактна особа - начальник відділу Шульга Лариса Анатоліївна, тел.62-04-69

Читайте також