У Рівному нетверезий водій спричинив ДТП: є потерпілі (ФОТО)

Цієї ночі в Рівному на вулиці Соборна трапилася ДТП за участі двох легковиків. Як повідомляють у поліції, слідчий попередньо встановив, що 29-річний керманич «Ford Focus», житель села Вовковиї, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із авто «Volkswagen Passat». У водія останнього - закрита черепно-мозкова травма та забої, його госпіталізували. 

Крім того, як відомо із повідомлення поліції, водій «Ford Focus» не постраждав, а за результатами освідування був нетверезим - 1,81 проміле. Наразі обидві автівки вилучили та помістили на спецмайданчик. У поліції розпочали досудове розслідування за фактом порушення ПДР.

Обидва транспортних засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик.

 

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області 
 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

П‘яний водій у Рівному спричинив ДТП Сьогодні, 23 березня близько третьої години ночі на вулиці Соборна сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів. За результатами огляду місця події слідчий Рівненського відділу поліції попередньо встановив, що 29-річний водій автомобіля «Ford Focus», житель села Вовковиї рухаючись у напрямку вулиці Дворецької виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Volkswagen Passat». Водія останнього, 28-річного рівнянина каретою швидкої медичної допомоги доставили до медзакладу, де у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму та забої. Водій «Ford» не постраждав і за результатами освідування перебував за кермом нетверезим – 1,81 проміле. Обидва транспортних засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Відділ комунікації поліції Рівненської області Фото - @teesee.22 #rivne #рівне

Публикация от Rivne 1283 (@rivne_1283)

Читайте також